Υπερνίκηση των Παυσίπονων

Όταν ήμουν 21, είχα ένα ατύχημα μ’ ένα όχημα για χιόνι, στο οποίο τραυματίστηκα άσχημα. Έσπασα την πλάτη μου. Και ο γιατρός μού συνταγογράφησε παυσίπονα για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον πόνο και μ’ αυτόν τον τρόπο να γίνω καλά. Και αρχικά, απλώς τα έπαιρνα ως συνταγογραφούμενα και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Μια μέρα όμως ήμουν σ’ ένα πάρτι κι ένας φίλος μού είπε: «Έι, ξέρεις, αυτά μπορείς να τα κόψεις». «Α, εντάξει. Ας τα δοκιμάσουμε». Κι αυτό ήταν μεγάλο λάθος.

Μετά από εφτά χρόνια χρειαζόμουν κάποιο φάρμακο ή ναρκωτικό οτιδήποτε κι αν έκανα, έπρεπε να πάρω πρώτα ένα φάρμακο ή ναρκωτικό για να κάνω οτιδήποτε. Και στη διάρκεια της χρήσης που έκανα, συνειδητοποίησα ότι αυτό που έπαιρνα ήταν απλώς η φαρμακευτική εκδοχή της ηρωίνης. Ήταν απλώς αυτό, και έμεινα άναυδος.

Κι έπειτα βρήκα το Νάρκωνον στο διαδίκτυο και τους τηλεφώνησα κι έφυγα με την πτήση της επόμενης μέρας. Από τότε είμαι καθαρός.

Οι γονείς μου είναι πραγματικά χαρούμενοι που έχουν πίσω τον γιο τους, που δούλευε σκληρά και ήταν τίμιος και ειλικρινής. Και μου το λένε συνέχεια: «Ματ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε έχουμε πίσω. Ο καλός σου εαυτός, το παιδί που μεγαλώσαμε, που ξέραμε ότι μπορούσε να πράξει το σωστό». Κι αυτό είναι που έχουν τώρα.

Το Νάρκωνον βασικά μου έδωσε πίσω τη ζωή μου γιατί βάδιζα σ’ έναν κατηφορικό δρόμο και είτε θα πήγαινα στη φυλακή, είτε θα ήμουν νεκρός. Το ένα από τα δύο θα συνέβαινε. Και τώρα είμαι γεμάτος ζωή.

Περισσότερα Βίντεο