Κοπέλα Απόφοιτου του Νάρκωνον
Tara S.

Όταν πρωτογνώρισα το αγόρι μου, δεν έπαιρνε κοκαΐνη, ηρωίνη ή σκληρά ναρκωτικά. Απλώς έπινε κι εγώ ήμουν μόλις 21 τότε, κι έτσι όλα ήταν καλά και δεν γνώριζα ότι είχε πρόβλημα όταν τον γνώρισα. Έπειτα, καθώς περνούσε ο καιρός άρχισε να απομακρύνεται από μένα και να με μάχεται όλη την ώρα, πολύ όμως.

Είχε αρχίσει να κάνει χρήση ηρωίνης και ανακάλυψα ότι έπαιρνε κοκαΐνη όλο αυτόν τον καιρό και είχε πολλά θέματα, με τα οποία δεν είχε ασχοληθεί ποτέ και δεν τα είχε χειριστεί.

Ο καλύτερός μου φίλος πέθανε από ναρκωτικά όταν ήμουν 15 χρονών. Επομένως, αυτός ήταν ο πιο μεγάλος μου φόβος όταν ανακάλυψα ότι ο Τζεφ έπαιρνε ναρκωτικά. Πάντοτε σκεφτόμουν ότι θα συνέβαινε ξανά το ίδιο πράγμα.

Έψαχνα όλες τις διάφορες κρυψώνες του και έπαιρνα τις βελόνες, τα κουτάλια και ό,τι άλλο έβρισκα. Και τον μάλωνα.

Κι έλεγε ένα σωρό ψέματα. Και καταλήξαμε να έχουμε συνεχείς διαμάχες, κι αυτή ήταν, αν θυμάμαι καλά, μια από τις τελευταίες φορές που τον είδα πριν έρθει στο Νάρκωνον.

Απλώς δεν μπορούσα άλλο να τον βλέπω να κάνει αυτό το πράγμα.

Έτσι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα τη μέρα των Ευχαριστιών εκείνης της χρονιάς κι εγώ οδηγούσα προς το σπίτι της θείας μου στο Νιου Τζέρσεϊ για τη συγκέντρωση της οικογένειας για τις Ευχαριστίες, όταν μου τηλεφώνησε.

Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο από το άτομο στο οποίο είχα μιλήσει τέσσερις μήνες πριν απ’ αυτό. Εντελώς διαφορετικό.

Και τώρα περνάμε τον χρόνο μας μαζί. Δεν έχουμε διαμάχες ποτέ, παρά μικρές διαφωνίες. Που δεν μοιάζουν καθόλου με το πώς ήταν τότε.

Ζούμε μαζί και έχουμε ένα κοινό μέλλον. Να παντρευτούμε, να κάνουμε οικογένεια.

Χάρη στο Νάρκωνον μπορώ να δω ένα μέλλον εδώ.

Αυτό θέλουμε. Και τώρα είναι εφικτό.

Περισσότερα Βίντεο