Πατέρας Απόφοιτου του Νάρκωνον
Gary J.

Ο γιος μου ήταν καλό παιδί. Είμαι σίγουρος ότι είχε λάβει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ ή ότι είχε επιδοθεί υπερβολικά σε απολαύσεις, πιθανότατα από τα τέλη του Λυκείου και στο κολέγιο χρονικά. Από εκεί πήγε κατευθείαν στην επιβολή του νόμου.

Υπήρχε μεγάλο άγχος. Είδε πολλά από την πιο βρόμικη πλευρά της ζωής. Είδε δολοφόνους και συναλλαγές ναρκωτικών και την πιο βρόμικη πλευρά των πραγμάτων που βλέπουμε στις ειδήσεις, κι ο ίδιος βρισκόταν στη μέση.

Γνωρίζω κι άλλους πράκτορες επιβολής του νόμου που το κάνουν αυτό όλη μέρα, πηγαίνουν στο τοπικό μπαρ αστυνομικών και το ξαναζούν αυτό όλη νύχτα. Επομένως, ήταν διαρκώς μαστουρωμένος και κατέφευγε στο αλκοόλ, νομίζω ως μέρος του όλου σκηνικού.

Και δεν συμμετείχε σε όσα έκανε η οικογένεια για περίπου έξι μήνες ή κάπου τόσο.

Έλειπε από τα πάρτι, τις χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, τις συγκεντρώσεις, τα καλοκαίρια, τέτοια πράγματα.

Μου είπε ότι ήθελε να κάνει κάτι παραγωγικό για να ξεπεράσει αυτή του την κατάσταση. Είπα, «Ωραία».

Νομίζω ότι μιλούσε με τον Σύμβουλο Εισαγωγής εδώ για μια σειρά δύο ή ίσως τριών εβδομάδων.

Στη συνέχεια τον έφερα μαζί με τα πράγματά του και τον παρέδωσα. Και τότε έκανε όλο το πρόγραμμα.

Έγινε πιο υγιής, κι έβαλε μυαλό, θα μπορούσα να πω. Και φυσικά, καθώς βρισκόταν μακριά από το αλκοόλ, ήταν και πάλι ο εαυτός του.

Το Νάρκωνον μού έδωσε πίσω τον γιο μου. Και έδωσε στην οικογένειά μας έναν αδερφό, έναν θείο. Επέστρεψε. Και αυτός ήταν αυτό που μας έλειπε. Ολοκλήρωσε τον κύκλο.

Φαίνεται ότι συνέλαβε το πνεύμα του και τον επέστρεψε στη χρήσιμη ζωή του. Και δουλεύοντας εδώ τώρα, κάνει όλες του τις ικανότητες να ανθίσουν. Είμαι πραγματικά ευγνώμων.

Περισσότερα Βίντεο