Βήμα Αποτοξίνωσης για μια Νέα Ζωή

To Βήμα Αποτοξίνωσης για μια Νέα Ζωή βασίζεται στην επαναστατική ανακάλυψη του Λ. Ρον Χάμπαρντ ότι τα κατάλοιπα του LSD φαίνονται να παραμένουν παγιδευμένα στο σώμα, κυρίως στον λιπώδη ιστό, για πολύ καιρό αφότου το άτομο είχε σταματήσει να παίρνει το ναρκωτικό αυτό. Αυτή η ανακάλυψη εξηγούσε γιατί κάποιος που είχε χρησιμοποιήσει LSD στο παρελθόν μπορούσε ξαφνικά να βιώσει ξανά ένα «ταξίδι», ακόμα και πολλά χρόνια μετά. Η περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι πολλές άλλες τοξικές ουσίες μπορούσαν επίσης να παραμείνουν στο σώμα, προκαλώντας αρνητικές συνέπειες κατά τα επόμενα χρόνια.

Η λύση; Το Βήμα Αποτοξίνωσης για μια Νέα Ζωή είναι ένας συνδυασμός άσκησης, εφίδρωσης σε μια σάουνα ξηρής θερμότητας και μιας προσεκτικά παρακολουθούμενης αγωγής ενυδάτωσης και διατροφής. Οι διαδικασίες διαλύουν και καθαρίζουν τα τοξικά υπολείμματα που παραμένουν στο σώμα – ακόμη και αφότου το άτομο είχε σταματήσει να παίρνει φάρμακα/ναρκωτικά.

Ρώτησε οποιονδήποτε απόφοιτο του Νάρκωνον σχετικά με τo Βήμα Αποτοξίνωσης για μια Νέα Ζωή. Θα σου πει ότι απέβαλε με την εφίδρωση τα φάρμακα/ναρκωτικά που ήταν αποθηκευμένα στον οργανισμό του και απέκτησε μια νέα ενέργεια, μια νέα ζωτικότητα – μια νέα ζωή, απαλλαγμένη από την επιθυμία για φάρμακα/ναρκωτικά.

Γιατί είναι Αποτελεσματικό το Βήμα Αποτοξίνωσης για μια Νέα Ζωή

Απαλλάσσοντας το Σώμα από τα Υπολείμματα των Φαρμάκων/Ναρκωτικών. Το Βήμα Αποτοξίνωσης για μια Νέα Ζωή περιλαμβάνει έναν ακριβή συνδυασμό διατροφής, άσκησης και παραμονής στη σάουνα.

ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ/ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ
Τα κατάλοιπα των φαρμάκων/ναρκωτικών που αποδεσμεύονται από τα κύτταρα και τους ιστούς μπορούν να αποβληθούν με τον ιδρώτα μέσω των πόρων του δέρματος.
1

1. ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

Οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα σε ακριβείς δόσεις λαμβάνονται καθημερινά για να αντικαταστήσουν τα θρεπτικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια της χρήσης φαρμάκων/ναρκωτικών. Αυτές οι δόσεις αλλάζουν και παρακολουθούνται συνεχώς, καθώς η αποτοξίνωση εξελίσσεται.

2

2. ΑΣΚΗΣΗ

Η άσκηση, με τη μορφή τρεξίματος, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην αποβολή των υπολειμμάτων των φαρμάκων/ναρκωτικών καθώς αυτά διασπώνται από τη νιασίνη.

3

3. ΣΑΟΥΝΑ

Ο χρόνος παραμονής στη σάουνα, στην πραγματικότητα, επιτρέπει στο άτομο να αποβάλλει μέσω της εφίδρωσης τις βλαβερές τοξίνες με φυσικό τρόπο.

«Άρχισα να έχω αισιόδοξα συναισθήματα και πάλι. Ήταν σημαντικό. Δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς το πρόγραμμα της σάουνας».

Επόμενο
Τα Αντικειμενικά
 ®
Μείνε Καθαρός από τα Ναρκωτικά. Οριστικά.
Λάβε Βοήθεια Τώρα
ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ